Supporting vendors:
 
Your ad here?
 
Old 06-24-2017, 10:28 PM   #1
Wheels
Senior Member
 
Wheels's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Spokane Wa
Posts: 391
Default Dynon EMS D10 install

Has anyone installed a Dynon DS10. I'm not smart, but I am trainable. I"m replacing my engine, see (engines tab)
While Im at it, Im adding a DS 10 from Dynon. I'm reading the manual, I'm scared. I should be. (see opening statement of I.Q.) I pulled the old quad gauge out and the Dynon instrument fits perfectly. That's not normal for me. Just wondering if anyone has done this that I can bug about powering the unit and protecting it with fuses etc. I have never done this.
Attached Images
File Type: jpg DSC_0776.jpg (98.5 KB, 149 views)
File Type: jpg DSC_0791.jpg (96.9 KB, 146 views)
Wheels is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2017, 09:33 PM   #2
kitfox2009
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Summerland BC Canada
Posts: 405
Default Re: Dynon EMS D10 install

Hi Wheels
When you have your Dynon sorted (and I`m sure you will with all the help on this site) will you be disposing of your old quad gauge and senders?
If it is operational and reasonably priced I may be interested as a spare.
Thanks
Contact me off line at don@hudgeon.com
Cheers
Don
kitfox2009 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.